Hva lønner seg? Å eie eller leie bobil?

For mange bobilinteresserte kan det å leie bobil være en bedre løsning enn å kjøpe. Tenker du på å kjøpe, bør du først regne på om det kan lønne seg å leie i stedet.

Verditap, finansieringskostnader og vedlikeholdskostnader tilsier at du må leie ganske mange uker i året for å komme opp i samme kostnad som du ville fått med å kjøpe en tilsvarende ny bobil. vei. Sannsynligvis ligger grensen et sted mellom 6-8 uker i året.

Når du leier, slipper du alt ansvaret som følger med det å eie, og du kan leie en bobil i tipp topp stand akkurat når du skal på tur.

 

Hays Bobil

Hays Bobil er ekspert på bobilutleie, og vi har mange års erfaring.

Vi har fornøyde kunder fra Nordkapp til Lindesnes, og er stolte av å ha mange kunder som kommer tilbake år etter år. Hos oss er det trygt å leie bobil.

Les mer...

Oslo Bobilutleie as og Autocamper Norge

Oslo Bobilutleie as og Autocamper Norge har 10 biler for utleie - derav 3 alkove og 7 halvintegrerte bobilerer og en "Bybobil". Noen av bilene har hengerfeste eller automatgir. Alkovebilene er registrert for 6 personer. De halvintegrerte billene er registrert for 4 og 5 personer. Bybobilen har 2 gode sengeplasser, med mulighet for en ekstra voksen eller 2 barn.

Les mer...

Bobilforum (Drammen)

Bobil som alternativ i ferien er blitt populært og det selges biler som aldri før. Går du med tanker om kjøp av bobil, kan en leieperiode gi deg de svar du måtte ønske. En tur langs landeveien til by eller land vil gi deg helt nye inntrykk. Det er en fantastisk frihetsfølelse. Bobilforum har nye biler for utleie, vi vil prioritere bobiler med fornuftige motorer og god komfort.

Les mer...

 

Leie bobil? Legg ut forespørsel på vår Facebook-side

På vår Facebook-side kan du gratis legge ut forespørsel om å leie bobil. Interesserte utleiere vil da svare deg.