Lesernes bobilhistorier

Har du en morsom bobilhistorie eller vitser om bobiler og campingliv? Del dem med de andre leserne! Her kan du få dine bobilhistorier på trykk. Send dem inn! Du kan godt ta med bilder hvis du ønsker det!

 

Bobilekteparet feirer 60-årsdag

Et bobilektepar som var født i samme år, ja faktisk i samme måned, feiret sin 60-årsdag. Mens de feiret, kom en fe som sa til dem at de skulle få ett ønske hver oppfylt siden de hadde vært så snille mot hverandre.

Kona sa at siden hun hadde vært overalt i USA med bobilen, ønsket hun å besøke Europa. Feen viftet med tryllestaven og plutselig hadde kona flybilletter i hånda.

Så var det mannens tur. Han tok en liten pause, og med et underfundig uttrykk i ansiktet sa han: "Jeg ønsker meg en kvinne som er 30 år yngre enn meg!" Feen viftet med tryllestaven, og vips var mann blitt 90 år!

Innsendt av Blakseth bobilutleie

 

 

Blågrønn østerssopp i bobilen

I siste nummer av tidsskriftet Sopp og nyttevekster (1/2008) er det en historie om en mann som oppdaget at det vokste blågrønn østerssopp nede ved pedalene i hans Mercedes-bobil.

blågrønn østerssopp

Mannen troppet opp med soppen hos en soppsakkyndig og lurte på om soppen som vokste i bobilen hans, var giftig. Det var den ikke. Det var rett og slett en spiselig blågrønn østerssopp (Pleurotus ostreatus).

Siden denne soppen vokser i tilknytning til treverk, spurte den soppsakkyndige om det var treverk i gulvet. Og ja, det var det. Det var en treplate i gulvet.

Så veien var kort fra soppens voksested til bobilkjøkkenet!

 

 

Hays Bobil

Hays Bobil er ekspert på bobilutleie, og vi har mange års erfaring.

Vi har fornøyde kunder fra Nordkapp til Lindesnes, og er stolte av å ha mange kunder som kommer tilbake år etter år. Hos oss er det trygt å leie bobil.

Oslo Bobilutleie as og Autocamper Norge

Oslo Bobilutleie as og Autocamper Norge har 10 biler for utleie - derav 3 alkove og 7 halvintegrerte bobilerer og en "Bybobil". Noen av bilene har hengerfeste eller automatgir. Alkovebilene er registrert for 6 personer. De halvintegrerte billene er registrert for 4 og 5 personer. Bybobilen har 2 gode sengeplasser, med mulighet for en ekstra voksen eller 2 barn.

Bobilforum (Drammen)

Bobil som alternativ i ferien er blitt populært og det selges biler som aldri før. Går du med tanker om kjøp av bobil, kan en leieperiode gi deg de svar du måtte ønske. En tur langs landeveien til by eller land vil gi deg helt nye inntrykk. Det er en fantastisk frihetsfølelse. Bobilforum har nye biler for utleie, vi vil prioritere bobiler med fornuftige motorer og god komfort.

 

Spesielle tilbud

Bobilutleie i Norge er nå på Facebook! Her kan bobilutleiere legge ut spesielle tilbud. Klikk på "Like" og del dine bobilminner med andre, motta de beste tilbudene og delta i diskusjonen!

Du kan også legge ut spørsmål og be om ferietips!

Column 3

Lorem ipsum dolor sit amet, ne sea vocent scripta abhorreant, facilisi explicari mel ne, ut quo vide ridens. Mei ex quodsi inciderint, quo ad quas deleniti definitionem, vis no wisi graecis offendit. Lorem ipsum dolor sit amet, ne sea vocent scripta abhorreant, facilisi explicari mel ne, ut quo vide ridens. Mei ex quodsi inciderint, quo ad quas deleniti definitionem, vis no wisi graecis offendit.

Kos på campingtur

 

 

Column 1

Lorem ipsum dolor sit amet, ne sea vocent scripta abhorreant, facilisi explicari mel ne, ut quo vide ridens. Mei ex quodsi inciderint, quo ad quas deleniti definitionem, vis no wisi graecis offendit. Ius ut everti detraxit expetenda, meis civibus consectetuer ea usu.

jSrm4lngfyc

Bobilforeningen

Norsk Bobilforening er Nordens største rene bobilforening. Foreningen har seks regioner fordelt over hele Norge. Bobilforeningen har et servicekontor i Fredrikstad med heltidsansatte personer.

Legg ut forespørsel på vår Facebook-side

På vår Facebook-side kan du gratis legge ut forespørsel om å leie bobil. Interesserte utleiere vil da svare deg.